Aankoopvoorwaarden
1. Bestelling en overeenkomst. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen die via de website van www.jemico.nl worden gedaan. Door het volgen van onze order procedure, zoals elders op de website beschreven, accepteert u deze voorwaarden. 

2. Prijzen en verzendkosten. Alle genoemde prijzen op www.jemico.nl website zijn inclusief 21 % BTW en excl. de verzendkosten. Verzendkosten zijn alleen voor Nederland, andere landen op aanvraag. Alle prijzen, artikelen en informatie zijn altijd onder voorbehoud. 

3. Voorwaarden. www.jemico.nl heeft het recht deze voorwaarden en inhoud van de webshop te wijzigen. 

4. Uitzonderingen. Slechts na schriftelijke toestemming van www.jemico.nl kan in bijzondere gevallen afgeweken worden van bepaalde voorwaarden, met uitzondering van de overige voorwaarden, deze blijven van kracht. 

5. Overeenkomst. De overeenkomst tussen u en www.jemico.nl komt tot stand op het moment dat u een bestelling heeft geplaatst op onze website door het correct invullen van uw persoonlijke gegevens en betaalwijze (en heeft bevestigt met "bestelling verzenden"). 

6 .Bewijs van opdracht/elektronische communicatie. De administratie van www.jemico.nl geldt, behoudens tegenbewijs, als bewijs van de door u aan ons verstrekte opdracht(en) en gedane betaling(en) en van de door ons verrichte leveringen. www.jemico.nl erkent dat elektronische communicatie als bewijs kan dienen. Door het accepteren van deze voorwaarden erkent u dit eveneens. 

7. Risico en transport. Het risico tijdens het transport van de door u bestelde producten is voor rekening van www.jemico.nl en gaan op het moment van afleveren aan u over. Voor uitzonderingen hierop zie punt 7.1.

7.1 Punt 7 geld alleen als de klant gekozen heeft voor aangetekend en verzekerde verzending. Heeft de klant gekozen voor brievenbus post of onverzekerde post dan heeft hij geen aanspraak op enige vergoeding in welke vorm dan ook, dit geld bij zoek raken van het pakje en eventuele beschadigingen. (defekten worden afgehandeld zoals vermeld staat in de garantievoorwaarden)

8. Leveringstermijn. De leveringstermijn van onze producten bedraagt maximaal 7 dagen (mits anders vermeld) of anders schriftelijk met u overeengekomen. Indien www.jemico.nl de leveringstermijn niet kan nakomen zal dit schriftelijk aan u worden gemeld. In dat geval kunt u de overeenkomst ontbinden door dit ons schriftelijk te melden, waarna www.jemico.nl het eventueel door u reeds betaalde bedrag binnen 10 werkdagen aan u zal terugbetalen. 

9. Afkoelingsperiode. Zonder opgaaf van reden kunt u, nadat u de producten ontvangen heeft, de overeenkomst met www.jemico.nl ontbinden. U dient dit binnen 14 werkdagen na ontvangst aan www.jemico.nl te melden. U dient de producten onmiddelijk en in originele, ongeopende verpakking, met kopie factuur, aan www.jemico.nl te retourneren. De kosten en risico voor deze retourzending zijn voor uw eigen rekening. Tevens zal de waarde van het product uitgekeerd worden in de vorm van een tegoedbon, helaas is het retour geven van geld niet mogenlijk (dit i.v.m.fluctuerende prijzen). Bedrijven zijn uitgesloten van deze regeling en kunnen artikelen niet retourneren.

9.1 Afwikkeling Na ontvangst van de producten zal www.jemico.nl binnen 14 werkdagen de geretourneerde producten aan u terugbetalen. www.jemico.nl behoudt zich het recht voor om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag te crediteren, indien de verpakking reeds is geopend, gebruikt of beschadigd is. In ieder geval zal www.jemico.nl u hiervan schriftelijk op de hoogte stellen. www.jemico.nl heeft het recht om eventuele waardevermindering van de producten als gevolg van deze schade op het te crediteren bedrag in mindering te brengen. 

10. Niet goed geld terug. Bij het verpakken van onze producten wordt de nodige zorgvuldigheid betracht en mocht desondanks uw bestelling gebreken vertonen, dient u dit schriftelijk aan www.jemico.nl te melden. Indien u ons schriftelijk verzoekt een vervangend product te leveren, zal www.jemico.nl, nadat zij de geleverde producten retour heeft ontvangen, binnen 14 dagen een vervangend product verzenden. Indien de bestelde goederen gebreken vertonen, dit ter beoordeling van www.jemico.nl, komen de verzending en risico van het vervangende product voor rekening van www.jemico.nl. Indien u geen vervangend product wenst zal www.jemico.nl na ontvangst van het geretourneerde product de aankoopprijs retour geven in de vorm van een tegoedbon. 

10.1 In geval dat aan ons geretourneerde producten niet defect blijken te zijn (dit ter beoordeling van Jemico), wordt u 15 euro in rekening gebracht voor onderzoek, administratie en verzendkosten. Na betaling van deze kosten wordt het product u weer toegestuurd.

11. Klachten. www.jemico.nl zal alle klachten met betrekking tot de geleverde producten in behandeling nemen. U kunt www.jemico.nl via klachten@jemico.nl informeren. Bellen kan ook op telefoonnummer 06-21526975. www.jemico.nl zal alles in het werk stellen de klacht op te lossen en u hiervan binnen 10 dagen te informeren. 

12. Privacy en gegevensbeheer. www.jemico.nl houdt zich aan de wet Persoonsregistratie. De door u verstrekte persoonlijke gegevens worden alleen ten behoeve van de medewerkers van www.jemico.nl gebruikt voor: het verzenden van producten en ter verificatie van de te ontvangen betaling van u aan ons. www.jemico.nl stelt geen gegevens beschikbaar aan derden. Indien u regelmatig op de hoogte gehouden wilt worden over nieuwe artikelen kunt u dat bij ons kenbaar maken. Deze gegevens zullen hiervoor niet gebruikt worden. Indien u niet meer in ons bestand opgenomen wilt zijn kunt u dit schriftelijk aan ons melden. 

13. Consumenten service www.jemico.nl Correspondentie op basis van deze voorwaarden dient plaats te vinden met: www.jemico.nl, Postbus 2027, 2800 BD  Gouda Tel.: 06-21526975 e-mail: support@jemico.nl 

Begin

 

Copyright © 1996-2019 Jemico ® - Alle Rechten Voorbehouden

Wii Steering Wheel 1 pcs Dreamcast  Home Winkelwagen Aankoopvoorwaarden Gadgets SpeedBlack GameCube XCM psp slim faceplate magic night glow *Yellow* per stuk iPhone Wat is een pre-order? Playstation Games Access Tool Kit V3 van ZooZen 1 pcs Externe links PSP Nintendo SNES (16bit) Shock behuizing voor de DS lite *Dynamic Red* per stuk Playstation 3 Xbox 360 Nintendo Wii Nintendo DS&DSLite CD/DVD Writers&media Nintendo DSi XL Xbox Wachtwoord vergeten? TomTom Veel gestelde vragen Uitgebreid zoeken briefpapier Uitverkoop OP=OP Levertijden Garantie bepaling EA Sports Grand Slam Tennis incl. motion plus 1 pcs Nintendo DSi Klantenservice Afhaal tijden Registreren Playseats Toevoegen aan favorieten. GameRacer Reparatie Playstation 2